Karnevál Velencében II.: tavaszvárás a lagunák városában

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 1542
Indulás dátuma:2024.02.08. (Cs)
Időtartam:4 nap/3 éj
Ár:  109 600 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  111 400 Ft / fő
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Olaszország
Város: Muránó, Padova, Trieszt, Velence

Szállás / program részletes leírása1. NAP: TRIESZT

Elutazás Budapestről reggel 6 órakor a Déli pályaudvartól. Székesfehérvárról az autóbusz 7 órakor indul a Piac téri parkolóból. Utazás a Siófok – Nagykanizsa – Tornyiszentmiklós – Maribor – Ljubljana – Velence útvonalon. Útközben ismerkedés Trieszt városával, amely amfiteátrumszerűen terül el az Adriai-tenger partján. Trieszt az egykori Osztrák-Magyar Monarchia legnagyobb kikötővárosa volt, a belváros pompás palotái nagyrészt ebből az időszakból származnak. A közös séta után rövid szabadprogram, majd utazás az Adriai-tenger mentén a Padova környéki szállodába (3 éj).

2. NAP: VELENCE

Egész napos kirándulás Velencébe. Velencéről már mindenki hallott. Egy meseváros, ahol a házak lábát a tenger vize mossa, ahol szinte minden épületre ki lehet írni, hogy műemlék.
Séta a városban, ismerkedés a város különleges hangulatával és legfontosabb nevezetességeivel (Rialto híd, Szent Márk tér, Szent Márk-székesegyház, Campanile, Sóhajok hídja stb.). A közös programok után marad elegendő szabadidő arra, hogy mindenki kedvére barangolhasson a sikátorok és csatornák világában, és részt vegyen a különleges hangulatú karneváli forgatagban. A velencei program zárásaként lehetőség hajózásra (vaporettóval) a Canal Grandén, a város főútvonalán, ahol a legszebb paloták találhatóak.
A késő délutáni órákban visszautazás a szállodába.

3. NAP: VELENCE, MURANO

Egész napos kirándulás Velencébe. Szabad program, lehetőség további nevezetességek megtekintésére, barangolás a karneváli forgatagban, illetve idegenvezetőnkkel kirándulási lehetőség Murano szigetére (a híres velencei üveggyártás központja).

4. NAP: PADOVA

Indulás hazafelé. Délelőtt ismerkedés Padovával, Szent Antal városával, a híres bazilika megtekintése (gyönyörű szobrok, domborművek, freskók stb.), majd hazautazás a Mestre – Ljubljana – Maribor – Tornyiszentmiklós – Nagykanizsa – Siófok útvonalon. Érkezés Székesfehérvárra és Budapestre a késő esti órákban.Tudnivalók az árról

A teljes részvételi díj tartalmazza 

- az autóbuszos utazást

- a 3 éjszakai szállást félpanzióval

- a helyi idegenforgalmi adót

- az útlemondási biztosítást

- a belépési illetéket Velencébe (az autóbuszra)

- a felsorolt programokat és az idegenvezetést

- de nem tartalmazza a belépődíjakat, a velencei vaporettójegyet a 2.napra, valamint a 3.napi bérelt hajó árát

Velencében 2024-ben várhatóan bevezetik a személyenkénti „napi beléptidíjat”, melynek összege 3 és 10 euro között várható (szezontól függően). További részletek a program szeptemberi meghirdetésekor még nem ismertek. Kérjük, figyeljék honlapunkat!

 

Egyágyas felár: 22.900 Ft

Gyerekkedvezmény: 30.000 Ft (12 év alatt)

Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 485 Ft/nap

 

Az árak tájékoztató jellegűek. Az itt felsorolt múzeumlátogatásokon, sétahajózásokon stb. a részvétel nem kötelező, a helyszínen mindenki maga döntheti el, hogy részt kíván-e venni az adott programon.
Megjegyzés: A világszerte tapasztalható rendkívül erős turisztikai kereslet miatt – kollégáink minden igyekezete ellenére – kivételes esetben előfordulhat, hogy valamely belépős attrakciót a csoportunk csak kívülről tudja megtekinteni. Ilyen esetben a felszabaduló időben idegenvezetőnk helyettesítő programot ajánl az érdeklődőknek.

Velence vaporetto (egy útra) EUR 9,5
  bérelt hajó (a 3. napon) EUR 17,-
további fakultatív lehetőségek: Campanile EUR 10,-
  Szent Márk-bazilika EUR 3,-

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
10 268 utazás 659 808 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System
© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak