Hosszú hétvége Rómában, 4 nap/3éj

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 176642
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:városnézés

Ország: Olaszország
Város: Róma

Szállás / program részletes leírása



Leírás
A hétvégi római programunkat alaposan megtöltöttük látnivalókkal. A szebbnél-szebb szökőkutak, a vatikáni csodák, a császári fórumok, középkori történetek és a Colosseum rejtett kamrái teszik érdekessé, misztikussá, romantikussá és felejthetetlenné az utazást. Ne hagyják ki, tartsanak velünk!

Távolságok
Több szállodával dolgozunk,a szállodák többsége legfeljebb a központtól (Termini pályaudvar) kb. 600 méterre találhatóak.

Szállás
Metró és központ közeli 3 * szállodában, 2 ágyas szobákban

Felszereltség
Tv., zuhanyzó, reggeliző terem.

Sport és szórakozás
A környéken pizzéria és étterem

További részletek
Figyelem!! A légitársaság fenntartja a jogot a menetrend megváltoztatására, emiatt a programok sorrendje változhat, de a részvételi díjban jelzett programokból semmi nem marad el. Jelentkezését követően a repülőjegy nem lemondható, csak módosítható felár ellenében, a légitársaság szerint. A fak. programokat kérjük előre jelezzék, mert a Borghese villába csak előzetes bejelentés alapján lehet időben bejutni. Tivoliba utazás a jelzett áron min. 8 fő esetén valósítható meg. Kérjük a jelentkezéskor megadni pontosan útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal utaznak, annak lejárati idejével, születési adatokkal és állampolgársággal, mert ezek kellenek a check-in-hez.Storno biztosítás, azaz az útlemondási biztosítás, biztosítja a pénzüket a megrendeléstől az indulás napjáig. Kötésével a Biztosító a kötbér időszakban megtéríti a kötbér 80 %-át, ha az utat komoly probléma, súlyos betegség, kórházi ápolás...stb.miatt kénytelen lemondani. Kiszámítása: alapár + illeték:1,5%-kaIdegenvezetés/csoportkísérő végig az úton minimum 12 fő esetén !Árfolyam garancia 315 Ft/ EUR-ig!

Ellátás
bőséges reggeli, büfé rendszerben

Közlekedés
Repülővel, budapesti indulással.

Kedvezmények
Gyermekkedvezmény -15% az alapárból, 14 éves korig (pótágyon, 2 felnőttel egy szobában)A kedvezmények nem összevonhatóak!

1. nap
Érkezés Rómába, transzfer a szállodába, szobák szétosztása. Rövid pihenés után délutáni/esti program: (METRÓ-val, illetve gyalogosan) Róma barokk szökőkútjai: Piazza Navona, Spanyol lépcső, Trevi kút bemutatása idegenvezetői kísérettel.Este: fakultatív vacsora (kb. 15 EUR/fő).

2. nap
Reggeli után fakultatív program lehetőség a Vatikán: (min. 8 fő esetén magyar nyelvű helyi id.vezetővel) Vatikáni múzeumok- Raffaello stanzai, Belvedere és a Sixtusi kápolna. Szent Péter tér és Szent Péter Bazilika. Ára:19.900,-Ft/fő soron kivüli belépővel és helyi idegenvezetővel. Délután: Capitolium, Forum Romanum, Császári Fórumok, Traianus oszlopa. Piazza Venezia, Colosseum és a Szent Péter bilincsei templom idegenvezetői kísérettel . Este: fak. vacsora (kb. 15 EUR/fő), szállás.

3. nap
Reggeli után a Lateráni Bazilika, Szent Ferenc szoborcsoportja, Szent lépcső és az Igazság szája idegenvezetői kísérettel.Délután szabad program vagy fak. program ajánlatok közül válogathatnak.1./ Borghese villa, Bernini szobrai (20 EUR/fő belépővel, egyénileg)2./ Róma nyitott,városnéző busszal, (már 14 EUR-tól/fő)Több buszt indítanak a Termináltól különböző programokkal, 24 vagy 48 órás változatban) Általában 1-1 program 2 órás időtartamú. A busz tetején számtalan fotót készíthet a látottakról kényelmesen.2./ Kirándulás autóbusszal Tivoliba (Hadrianus villa, Villa d` Este) 6 fő esetén 65 EUR/fő, 10 fő esetén 45 EUR/fő + belépő

4. nap
Reggeli után szabad program, majd repülőgép indulásától függően transzfer a reptérre és hazautazás.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:


Külön fizetendő:
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 519 utazás 332 002 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak