Tavaszi hétvége Rómában

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 212271
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:városnézés

Ország: Olaszország
Város: Róma

Szállás / program részletes leírása



Sétálunk a Tevere folyó mindkét partján és Tivoli4 nap / 3 éjszaka, repülővel

1. nap:
Budapest – RómaElutazás menetrendtől függően repülővel Rómába. Érkezésünket követően transzfer a szállodába, ahol 3 éjszakán keresztül szálláshelyünk lesz. Menetrend függvényében a város meghódítására indulunk, gyalogosan ismerkedünk a belváros hangulatával: Phanteon, Navona tér, Angyalvár (kívülről) és a várost kettészelő Tevere-folyó kanyarulatai. (Repülőmenetrendi változás esetén e programrész a 4. napon délelőtt is megvalósulhat.)

2. nap:
Róma „beszélő” szökőkútjai és terei várnak!Kényelmesen megreggelizünk, és egész napos gyalogos városnézésre indulunk idegenvezetőnkkel. Róma gyönyörű tereit, szobrait, szökőkutait keressük fel: elsőként a San Pietro in Vincoli templomban Michelangelo Mózes szobrát keressük fel. Majd az antik Róma építészetének remekműveivel ismerkedünk: Colosseum, Forum Romanum, Traianus fóruma, és a Capitolium tér Marcus Aurelius bronz lovas szobra. Megtekintjük továbbá a Viktor Emánuel emlékművet, a Pantheont, ahol megpihenünk egy csésze kellemes kávé mellett. Később a Corso, a Colonna tér Marcus Aurelius oszlopa, a Trevi-kút és a Spanyol-lépcső vár bennünket.

3. nap:
Róma, a Vatikán és Tivoli vízeséseiReggelit követően folytatjuk gyalogos római városnézésünket (helyi közlekedéssel). Az Örök Város nevezetességei közül elsőként a Vatikán látnivalóival ismerkedünk helyi idegenvezetőnk kíséretében: a Szent Péter tér és a Bazilika, a Vatikán Múzeum, mely magába foglalja a Sixtus Kápolnát, Michelangelo zseniális mennyezet freskósorozatával. Szabadidejében élvezheti a tavaszi életképeket Róma terein, utcáin. Fakultatív programot ajánlunk: autóbuszos kirándulásra hívjuk Tivoliba, ahol a Villa d’ Este palotát és a hozzá tartozó káprázatos reneszánsz parkot tekintjük meg: vízesések, csobogók, szökőkutak százai ontják vizüket a park ösvényei, szobrai, mesterséges barlangjai között.

4. nap:
Róma – BudapestDélelőtt szabadidő, igény szerint a még nem látott objektumok felkeresése idegenvezetőnkkel. Menetrendtől függően transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre.x


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- Utazás repülőgéppel
- Szállás
- Ellátás megadott szerint
- Idegenvezető
- Egyéb leírás szerint
- Útlemondási biztosítás

Külön fizetendő:
- Repülőtéri illeték
- Utasbiztosítás
- Fakultatív programok
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 881 utazás 351 434 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak