Comói-tó villái és Milánó, autóbuszos körút (4 nap/3 éj)

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 216769
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Olaszország
Város: Milánó

Szállás / program részletes leírása



Rövid ismertető: 
A lélegzetelállító Comói-tó hajókázásra csábít. A tó és környéke a magas, festői hegyek között, a parton pálmafák árnyékában megbújó gyönyörű, fényűző villák mesevilágba repítenek. Nem csoda, hogy George Clooney és sok más híresség is rajong érte. A közeliMilánómagában rejti a kultúra és a divat ihlette képet, Bergamo és a Villa Litta pedig ódon hangulatával gyönyörködtet.Itt biztosan megtalálja mindazt, ami kívül-belül felfrissít, és ne felejtse: Az ördög nem csak Prada-t visel!

Utazás: légkondicionált autóbusszal

Figyelem!
Repülős csatlakozási lehetőség! A feltüntetett részvételi dijhoz az aktuális repülőjegy ára és a transzfer költsége hozzáadódik.
Tervezett menetrend:
Budapest - Milánó: 06.10-07.55.
Milánó - Budapest: 22.30-00.05.

Szállás: 3 éjszaka 4*-os szállodában Milánó környékén ( Véleményünk 3+)

Ellátás: kontinentális reggeli, felár ellenében félpanzió

Fel- és leszállási lehetőség: Ingyenes:Budapest (Blaha Lujza tér és BAH csomópont),Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa
További vidéki felszállási lehetőségek felár ellenében:
Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Eger, Gyöngyös: 9.900,-Ft/fő oda-vissza

Program

KEDVCSINÁLÓ VIDEÓK:
Comó/ Villa del Balbinello:ITT!
Milánó:ITT!

1. nap: Budapest-Brescia-Milánó
Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban, folyamatos utazás rövid megállókkal, Rövid városnézésBresciavárosábn, mely az UNESCO világörökség része, ahol Olaszország legnagyobb kastélya, mint egy sólyom magasodik a város fölé.Érkezés a Milánóban levő szálláshelyünkre az esti órákban.

2. nap:Bergamo- Villa Visconti- Milánó
A mai nap programkínálata gazdag, csak győzzünk válogatni!Bergamo-val kezdjük a napot. Séta a hangulatos óvárosban, ahova siklóval jutunk fel. Főtere a középkori városházával, a Dóm, az ódon utcák, kávézók, és apró üzletek csábítják az ide látogatókat. Elutazunk Milánó irányába, de útközben megállunk aVilla Viscontigrandiózus épületénél (csak a júliusi időpontnál), melynek látogatása rendkívüli élménynek ígérkezik. A csodás parkban számos műalkotást találunk, egyedülálló a vízesések és szökőkutak játéka, mely remekül szórakoztatja az idelátogatókat. A látványtól elvarázsolva folytatjuk utunkat adivat fővárosába,Milánó-ba.Itt megnézzüktöbbek között a Sforza kastélyt, a Dóm teret, a dóm felemelő gótikus remekművével együtt, és a világhírű operaház épületét. A közelben található Galleria Vittorio Emanuele II. passzázs varázslatos hangulatával, és szinvonalas üzletek kavalkádjával vár minket.Napunkat, amennyiben időnk engedi, egyéni programként, sétánkkal koronázzuk a csatornával szegélyezett, kissé bohém, élettel teliNavigliavárosrészben. Rövid szabadidő, majd visszautazunk a szállodába a késő esti órákban.

3.nap: Comó-i tó villái hajókázással
Fakultatív kirándulásunkat a tó egyik lábánál fekvő, hangulatosComovárosában kezdük, majd hajókázunk, és az egyik legszebb tóparti épületet aVilla del Balbinello-tlátogatjuk meg. A kivételes szépségű villa adott otthont a Csillagok Háborúja, és a Casino Royal forgatásához. A gyönyörű épület az emelkedős séta helyett, kellemes vizi taxival is megközelíthető, és látogatható. Tovább hajózunk a tó három ágának festői találkozásánál fekvő gyöngyszeméhez,Bellagio-ba. Sétálunk az elragadó parti sétányon, majd szabadidőben, egyénileg lehetőség van az elegáns Villa Melzi kertjében gyönyörködni. Varenna-ba folytatjuk utunkat. Séta aCastello di Veziopalotájához, ahol a könyék elragadó panorámájában gyönyörködünk, és a helyi szellemek időtlenül, türelmesen, lenyűgöző környezetben várnak minket. Bellaggioból visszautazunk szálláshelyünkre.(Ár hajójeggyel: 55 EUR/fő)

4. nap:Garda tó/Peschiara del Garda- Budapest
Hazaindulunk, útközben pihenőt tartunk a Garda tónál fekvő PeschieradelGardacsatornákáltalszabdaltfestői kisvárosában, ahol teszünkegyrövidsétát, ahol kedvükre elfogyaszthatnak egy frissítőt, egy jó olasz kávét. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Figyelem!Repülős csatlakozási lehetőség! A feltüntetett részvételi dijhoz az aktuális repülőjegy ára és a transzfer költsége hozzáadódik.
Tervezett menetrend:
Budapest-Milánó: indulás Budapestről reggel 06.10.
Milánó -Budapest: indulás Milánóból 22.20.

Felárak és belépők

Fakultatív program (min. létszám 25 fő):
- Comói-tó hajókázással: 55 EUR/fő hajójeggyel

Belépők összesen kb.: 40 EUR/fő
- Milánó/ Dóm: kb. 4 EUR/fő
- Villa Visconti Litta: kb. 14 EUR/fő
-Bergamo/sikló: kb. 4 EUR/fő
-Bergamo/ Harangtorony lift: kb. 3 EUR/fő
- Bergamo/ Dóm: ingyenes
-Lenno/ Villa del Balbianello-kert: kb. 10 EUR/fő
- Vizitaxi választható igény szerint a Villa Balbinello bejáratához: kb. 6 EUR/fő(létszámfüggő)
- Bellagio/ Villa Melzi: kb. 6 EUR/fő
- Varenna/Castello di Vezio: kb. 4 EUR/fő + minibusz szervíz 5 EUR/fő

Audio-guide:2 000 Ft/fő/tartózkodás

Üdülőhelyi díj:6 EUR/fő/tartózkodás

Minimum létszám
35 fő.


 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- autobuszjegy,
- szállás,
- reggeli.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- belépőjegyek,
- idegenforgalmi adók.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 509 utazás 330 467 indulási időpontja között.
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak