Olaszország, Letojanni: Hotel Antares 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 88564
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Olaszország
Város: Letojanni

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
Letojanni település felett egy hegyen magasodik a három épületből álló szállodakomplexum. A három épületet egy siklószerű panorámalift köti össze. A jól felszerelt strand 300 m-re, a kisváros központja 600 m-re van, megközelítésük a főút alatt húzódó, szépen kiépített átjárón keresztül lehetséges. A szálloda szolgáltatásai és árképzése miatt elsősorban gyerekes családoknak ideális választás.

Szolgáltatások
büféétterem, La Bougainville grill étterem és pizzeria a`la carte rendszerben, bár, úszómedencék, animáció, játékautomaták, üzletek, internetsarok. A strandon szobánként 1 napágy és két nyugágy áll az utasok rendelkezésére. A középső épületben (Le Terrazze) és a legfelső épületben (Hotel Olimpo) lakók térítésmentesen használhatják a Hotel Olimpo wellness központját, melyhez finn szauna, gőzfürdő, fedett medence és jacuzzi tartozik. (Az Antaresben lakók közül csak az all inclusive ellátást igénybevevők részére térítésmentes a wellness-központ, a többiek felár ellenében használhatják.)

Elhelyezés


Ellátás
Félpanzió, felárért all inclusive ellátás igényelhető. Az all inclusive ellátás tartalma: kétféle büféreggeli (amerikai 10.30-ig vagy szicíliai 12.00-ig ízlés szerint), ebéd és vacsora büférendszerben, korlátlan italfogyasztás (bor, sör, üdítőitalok) a főétkezések során és a bárok nyitvatartási ideje alatt, tea-kávé, hazai gyártású szeszes italok, jégkrém a különböző bárokban. Az Antaresben lakók esetében az all inclusive felár az Olimpo wellness központjának térítésmentes igénybevételét is tartalmazza.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- Félpanzió,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak