Nyugat-európai körutazás spanyolországi nyaralással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 76211
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Svájc
Város: Avignon, Bern, Figueras, Genf, Lloret de Mar, Lyon, Monaco, Nizza, Verona

Szállás / program részletes leírása



Program: 

1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) – BUDAPEST – SZLOVÉNIA – VERONA (820 km)
Reggeli indulás után Szlovénia érintésével érkezünk Olaszországba. Este 1,5 órás gyalogos városnézés Veronában (ókori Aréna, Júlia háza, hangulatos Erbe tér). Városnézés után szállás.

2. NAP: RIVIÉRA – CÔTE D’AZUR – MONACO (490 km)
Az olasz Riviérán keresztül – melyet a „Virágok Riviérájának” is neveznek – utazás a Côte d’Azur felé. Bepakolunk a szállodába, kb. 17 órakor indulunk a fakultatív kirándulásra Monaco-ba, a fény és pompa csodálatos városába. Útközben egy parfümgyárba is ellátogatunk. A miniállamban kb. 4 órás idegenvezetéses programunk során látjuk a Nagyhercegi palotát, a kikötőt, sőt a Casinoban is kipróbálhatják szerencséjüket a vállalkozó kedvűek. A városnézés után visszautazás a tranzitszállásra. Monaco és parfümgyár látogatás fakultatív program: 8.000,- Ft.

3. NAP: CÔTE D’AZUR – FIGUERAS – LLORET DE MAR (580 km)
Reggeli után végighaladunk Provance-on, így érkezünk Spanyolországba. A határ után nem sokkal egyedülálló élményben lesz részünk. Figueras-ban megállunk és egy rövid séta után megtekinthetjük a Salvador Dalí Múzeumot. Dalí a szürrealizmus egyik legismertebb festője volt. A legnagyobb gyűjteményes kiállítása található ebben a múzeumban, melyet ő maga tervezett. Kb. 1 órás programunk lesz ebben a különleges épületben, majd továbbutazunk Lloret de Marba. Vacsora, szállás. (7 éj)

4 – 9. NAP: ÜDÜLÉS ÉS FAKULTATÍV PROGRAMOK
Hat napon át fürdés, pihenés a tengerparton vagy a medencénél, de aki akar, fakultatív programokon is részt tud venni ezen időszak alatt. Az egyik legérdekesebb programunk, a Barcelona fakultatív kirándulás lesz. A fő látványosságok: Katalónia tér, Gótikus negyed, Szt. Eulália katedrális, Királyok tere, Ramblas – mely Barcelona Váci utcája, itt mindig hömpölyög a tömeg –, Kolumbusz-oszlop, Montjuic hegy az Olimpiai stadionnal. A nap során lesz lehetőség – annak aki szeretné –, belülről is megtekinteni Antoni Gaudí mestermunkáit, a grandiózus Sagrada Família bazilikát és a különc Güell Parkot. Ebben az esetben a 2 belépőjegyet pluszban kell fizetni. Ezt az útra történő jelentkezéskor kell közölni, mert a jegyeket előre meg kell rendelni. Fakultatív Barcelona kirándulás: 30 €. „Gaudí mestermunkák belülről” alapprogram kiegészítés (2 belépő): + 27,50 €. Forgalom függvényében kb. 19 órára érkezünk vissza szállásunkra. Egy másik különleges programra is felhívnánk figyelmüket. Egész napos kirándulás: Andorra – Montserrat. Kora reggel indulunk, kb. 3,5 órás út után érkezünk a 2–3.000 m magas hegyekkel övezett Andorra la Vella-ba, a fővárosba. Útközben gyönyörködhetünk a Pireneusok csipkés hegyormaiban és a régi hegyi telepesek kőkunyhóiban. Andorrában megtekintjük a közel 1.000 éves település fontosabb középületeit, a főtemplomot és a több mint 400 éves Parlamentet. Ezt követően lesz vásárlási lehetőség a vámmentes államban. Visszaúton, délután Montserratot, a híres kegytemplomot keressük fel. Egy több mint 1.000 m magas hegyre kapaszkodunk fel. Csodás a kilátás a környékre, megtekintjük a katalánok leghíresebb zarándokhelyét, majd a helyiek piacát is kipróbálhatjuk. Vacsorára érkezünk vissza a szállodába.Andorra – Montserrat fakultatív kirándulás: 50 €. Az egyik napon hajókirándulás keretében felkereshetik a hangulatos Tossa városát. Tossa felé haladva üvegfenekű hajónkról látjuk a sziklás partszakaszokat. Tossában séta, nézelődés a várnál, majd fürdési lehetőség. Visszautazás egyénileg, a menetrendszerinti hajóval. Fakultatív hajókirándulás: kb. 24 €. Másik napon este a spanyol kultúra kihagyhatatlan elemével ismerkedünk meg, egy flamenco show-n lehet részt venni. A spanyol zene és az érzelmekkel teli tánc mindenkit elkápráztat. A közel másfél órás műsor alatt sok ismert dallam csendül fel és kiváló táncosok szebbnél-szebb ruhákban táncolják általában kasztanyettával a flamencot. Spanyol zenés est flamenco műsorral: 35 €. Szervezünk kirándulást a híres delfináriumba, Marinelandba, ahol a vízi állatok mellett hatalmas csúszdapark is található. A parkhoz Lloret de Marból ingyenes autóbuszjárattal tudunk eljutni. Az árban benne van ott tartózkodásunk alatt az összes csúszda ingyenes, korlátlan használata és a területen lévő papagáj-, fóka- és delfinshow megtekintése. Mindkét programot kétszer is láthatják utasaink. Marineland, delfinárium, óriás csúszdák: kb. 29 €. Minden fakultatív programra jelentkezés a szállodában, az idegenvezetőnél.

10. NAP: LLORET DE MAR – AVIGNON – LYON (710 km)
Hazaindulás, utazás Avignonba, a volt pápai székhelyre. Gyalogos séta a kellemes, ódon hangulatú város falai között (kb. 1,5 óra). Láthatjuk az „Avignoni fogság” idején a katolikus egyház központját, a pápai palota épületét és a mellette lévő román-gótikus templomot a 7 pápa festett arcképével, valamint a Csonka hidat. Este érkezünk tranzitszállásunk helyszínére.

11. NAP: GENF – BERN – AUSZTRIA (615 km)
Reggeli után Genfbe utazunk. Séta az elegancia városában (kb. 1 óra). A Genfi-tónál látjuk a luxusszállodákkal ékesített tópartot, a virágórát és a belvárost. Folytatva utunkat kora délután városnézés Bernben (2 óra): Rózsakert, Medveárok, UNESCO Világörökség Listáján szereplő árkádos belváros, Városháza, Óratorony, Münster. A program után továbbutazás Svájcon és Ausztrián keresztül, mely során gyönyörködhetünk a vadregényes, hegyes tájban. Szállás Tirolban.

12. NAP: AUSZTRIA – HEGYESHALOM – BUDAPEST (730 km)
Reggeli után városnézés Innsbruckban. Fő látványosságok: Hofkirche, Burg, a barokk stílusú Dóm (kívülről), Várostorony, a híres Aranytetős ház, Aranysas fogadó, mely sok híres ember szálláshelye volt az évszázadok során. Ezt követően hazautazunk Magyarországra. Érkezés az esti órákban. Budapest után Szeged, Pécs, Miskolc – Debrecen útvonalon felszállt utasainkat visszatranszferáljuk a felszállási helyükre.

7 + 1 Garancia, mely biztosítják utazása nyugodt megrendelését!

1. ) Garantáljuk, hogy utazásaink során az összes szálláshely az adott ország előírásai alapján minimum 3 csillagos besorolású.

2.) Garantáljuk, hogy gyakorlott, hozzáértő idegenvezető kíséri a csoportot, így biztosítva a színvonalas kikapcsolódást és a gondtalan pihenést.

3.) Garantáljuk, hogy online megrendelés esetén, az előleg fizetése előtt, a megrendelést követő 14 napon belül írásban díjmentesen lemondhatja utazását.

4.) Garantált, ingyenes ülőhelyválasztás: foglaláskor minden utasunk ingyenesen választhat magának ülőhelyet az autóbuszon az összes aktuálisan szabad ülőhely közül.

5.) Garantált biztonság, felár nélkül: ingyenes szolgáltatásként útlemondási biztosítással ajándékozzuk meg Önt, bármiféle extra költség nélkül. Így egészségügyi okokból vagy egyéb – a biztosító szabályzatában meghatározott – esetekben a biztosító a felmerülő károkat megtérítheti.

6.) Lemondásnál garantált kompenzáció: büszkék vagyunk rá, hogy utazásaink, kevés kivételtől eltekintve, magas létszámmal valósulnak meg. Ha mégis előfordulna, hogy le kell mondanunk egy utunkat alacsony jelentkezési szám miatt, akkor extra kedvezménnyel biztosítunk átjelentkezést ugyanazon program másik időpontjára, vagy bármelyik másik szabad kapacitással rendelkező utunkra!

7.) Garantáljuk, hogy minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy utasaink igényeit a lehető legmagasabb szinten elégítsük ki, így teljessé téve utazási élményeiket, hiszen valljuk, Ön is megérdemel egy kis pihenést!

+ 1 Start Utazás védelem: csődbiztosítás felsőfokon, tekintse meg Védőháló programunkat ide kattintva: https://startutazas.hu/info/vedohalo >>

Plusz szolgáltatások & kedvezmények:
- minden autóbuszos utunknál ingyenes oda-vissza transzfert biztosítunk utasaink számára az alábbi városokból: Debrecen, Dunaújváros, Füzesabony, Gyöngyös, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Szekszárd. (További felszállási helyek bizonyos utaknál Budaörs, Győr, Nagykanizsa, Siófok, Székesfehérvár, Tatabánya, Tiszaújváros.)
- ingyenes parkolás repülős útjainknál, a repülőtér közelében, a parkoló és a repülőtér közötti oda-vissza transzfert szintén ingyenesen nyújtjuk. A parkoló igényes, aszfaltozott és a nap 24 órájában őrzött.
- 65 év felettiek kedvezménye = Kedvesség a tapasztaltaknak!
Minden utasunknak, aki  az utazása indulásáig betölti 65. életévét extra, mindennel összevonható kedvezményt biztosítunk, mindössze születési dátumát kell megadnia foglaláskor. A kedvezmény mértéke egységesen: 2.000,- Ft/fő.
- Egyágyas felár kedvezmény = Segítség, ha nem sikerülne a társítás!
Egyedül utazó utasaink kérhetnek társítást, Ha mégsem sikerülne társat találni (azaz páratlan számú társítást kérő van az úton), akkor 20.000 Ft-ot a Proko Travel átvállal az egyágyas felárból minden Proko Travel által szervezett utazás esetében. A kedvezmény igénybevételéhez indulás előtt min. 30 nappal le kell adni a foglalást. Az egyágyas felár összege, maximum: 20.000 Ft.
Utolsó sor kedvezmény:  Autóbuszainkban az utolsó széksor (általában jobboldali 11. és baloldali 13. sor) kevésbé, vagy egyáltalán nem dönthető. Azon utasainknak, akiknek már máshol nem tudunk helyet biztosítani, és ezt előzetesen igénylik, 5.000 Ft extra, egyéb kedvezménnyel összevonható árengedményt adunk.

Ingyenes audio guide rendszer = A modern körutazás eszköze
2011 óta egyre több körutazásunknál használunk audio guide rendszereket. Ezek olyan fülhallgatóval ellátott adó-vevők, melyek segítségével akár 100 méterről is tökéletesen hallhatja az utas az idegenvezetője ismertetőjét. A városnézések jóval szabadabbá és könnyedebbé válnak ezen eszközök által. Sok utazási irodától eltérően mi a saját audio guide rendszereink használatáért nem számítunk fel plusz díjat, sőt minden utasunkat megajándékozzuk egy fülhallgatóval a rendszer használatának kezdetekor. A rendszerek korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésünkre, így nem tudjuk minden körutazásunk esetében biztosítani.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- utazás légkondícionált autóbusszal,
- szállás,
- reggeli + 7 vacsora,
- programok idegenvezetővel,
- útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- üdülőhelyi díj

Helyben fizetendő:
- belépők, kb. 9 EUR + fakultatív programok

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak