Olaszország, Peschiera del Garda: Residence Bella Italia 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 216859
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Olaszország
Város: Peschiera del Garda

Szállás / program részletes leírása



Elhelyzkedés: A város központjától nem messze és a Gardaland-tól is csak 4km-re található ez a családbarát színvonalas létesítmény. Szépséges környezetben fekvő üdülőtelep apartmanokkal, bungallókkal és hotel szobákkal.

Jellemzői: 4 csillagos szállóda

Szolgáltatások: Bazár, Bár, Erkély/terasz, Étterem, Fizetős strandszerviz, Focipálya, Hűtő, Játszótér, Kávégép, Kerékpár bérlés, Kisállat, Közös kert, Légkondicionáló, Medence, Mikrohullámú sütő, Mosoda, Parkoló, TV, Vizisportok, WiFi

Tótól való távolság:: 200m (strandszerviz a helyszínen fizetendő)

Elhelyezkedés:: A város központjától nem messze és a Gardaland-tól is csak 4km-re található ez a családbarát színvonalas létesítmény. Szépséges környezetben fekvő üdülőtelep apartmanokkal, bungallókkal és hotel szobákkal.

Szolgáltatások:: nagy vízi-vidámpark, 5 medencével és csúszdákkal, recepción bérelhető széf (térítés ellenében), 3 étterem, pizzéria, tóra néző bár, fagyizó, TV-szoba, szupermarket, WIFI (térítés ellenében), érmés mosógép, a medence körül napozószékek és napernyők, parkoló. Asztalitenisz, kosárlabda- és röplabdapálya, kis futballpálya. Térítés ellenében: teniszpálya, kerékpárok, vízi sportok a strandon.

Apartmanok:: fürdőszoba (zuhany/WC), légkondicionálás, sat. TV, mikrohullámú sütő, széf, felszerelt terasz

OLEANDRO bungaló 6 fős:: (kb. 40 m2, földszinti) Nappali főzősarokkal és kinyitható díványággyal, 1x franciaágyas szoba, 1x 2 ágyas szoba, fürdőszoba (zuhany/WC),terasz. IBISCO apartman 7 fős: (kb.40m2, 2 szintes) Nappali főzősarokkal és kinyitható díványággyal, 1x franciaágyas szoba, 1x 3 ágyas szoba, fürdőszoba (zuhany/WC), terasz.

Ellátás: :önellátás



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- Az apartman bérleti díja, Rezsiköltéség (áram, víz, gáz, fűtés)

Külön fizetendő:
- Kaució: 100 EUR, Ágyneműhuzatot/törülközőt vinni kell vagy bérelhető: 11 EUR/fő/csere, Végtakarítás: 70 EUR csomagban (takarítás+ágyneműhuzat és törülköző) 80 EUR/apartman/hét (foglaláskor kell megrendelni és kifizetni), Strandlepedő: 10 EUR/fő/csere, Gyerekágy: 2,00 EUR/nap, Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő kb. 1,50 EUR/fő/éj.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak