Olaszország, Lido di Jesolo: Villa Milena&rifugio, 5 fős apartman

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 176890
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Olaszország
Város: Lido di Jesolo

Szállás / program részletes leírása



Elhelyzkedés: Kétszintes villa egy fákkal teli kertben parkolóhellyel. Csendes fekvésű, Lignano Pinetában pár lépésre a központtól, 400 m-re a központtól.

Jellemzői: Atengerparttól kb. 400 méterre található apartman

Szolgáltatások: Erkély/terasz, Hűtő, Kisállat, Központhoz közeli, Légkondicionáló, Privát strand, Saját kert

Tengertől való távolság:: 400m - homokos, ingyenes strandszervizzel.

Elhelyezkedés:: Kétszintes villa egy fákkal teli kertben parkolóhellyel. Csendes fekvésű, Lignano Pinetában pár lépésre a központtól.

Apartmanok:: egyszerű, de modern berendezésű de légkondicionált. Felár ellenében egy kisállat bevihető.​

B3+2fős:: háromszobás, aföldszinten nappali, kétszemélyes dívánnyal, konyhasarokkal, fürdőszobával, emeleten szoba duplaággyal és egy kis szoba egyszemélyes ággyal. Kert. B1/3+2 fős: ugyanolyan mint a B5 típus csak elkerített kerttel.

Ellátás:: önellátás



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- Apartman bérleti díja, Rezsiköltség (gáz/víz/elektromos áram, légkondicionálás/fűtés - ahol a leírásban szerepel), Végtakarítás (kivéve a konyhai rész, melynek kitakarítása az utas feladata és kifogás esetén büntetést - 40-80 EUR - kell fizetni), Irodai asszisztenca és a Vendégek érkezésekor az iroda által kijelölt fix strandhelyek. A szolgáltatás május közepétől szeptember közepéig biztosított. - LIGNANO: (1 napernyő + 1 nyugszék + 1 nyugágy szálláshelyenként, a 4. sortól kezdődően a rendelkezésre álló helyeken, az 1., 2., és 3. sorokhoz, a készlet erejéig felárat kell fizetni a strandon lévő pénztárnál. Második strandhely vásárlása közvetlenül a strandon lévő pénztárnál lehetséges).

Külön fizetendő:
- Kaució: 100 EUR, kivéve fiatal társaság esetében 500 EUR, Ágyneműhuzat: vinni kell vagy előzetes lekérésre bérelhető: 8 EUR/fő/csere, Törülköző: vinni kell vagy előzetes lekérésre bérelhető: 7 EUR/fő/csere, Gyermekágy: 2 EUR/nap (előzetes lekérésre - ágyneműhuzat nélkül), Tisztítószerek: utasoknak vinni kell, Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő kb. 0,50 EUR/fő/éj.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 455 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak