Velencei regatta

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 149342
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Olaszország
Város: Velence

Szállás / program részletes leírása



1. nap:
Indulás 06.00 órakor Budapestről, a Hősök teréről. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül. Útközben ismerkedés Trieszt nevezetességeivel. Elsőként városnézés a Piazza Unitá d`Italia téren és környékén, amely a város központja, majd látogatás a Miramare kastélyhoz, amelyet a tragikus sorsú Miksa herceg építtetett. Séta a kastély kertjében, amely évtizedek óta természetvédelmi terület. A program után továbbutazás a szálláshelyre, este a szállás elfoglalása.



2. nap:

A mai napon a velencei lagunák gyöngyszemeit és az "Úszó várost" ismerhetik meg. Reggeli után Punta Sabbioniból hajózunk (hajójegy külön fizetendő) a két legszebb lagúna-szigetre. Burano szigetén ismerkedés a világhírű csipkeművészettel, majd továbbutazás Muranora, ahol rövid bemutatót láthatunk az egyik üvegkészítő műhelyben. Érkezés Velencébe a délutáni órákban, majd gyalogos városnézés a legfontosabb látnivalókkal: Szt. Márk tér és Bazilika, Dózse Palota, Sóhajok hídja, Rialtó stb.
A nap további részében szabadprogram Velencében, részvétel a Regatta forgatagában, a gondolák, hajók felvonulásának és versenyének megtekintése a Canal Grande-n. Este fakultatív vacsora egy tipikus, családias hangulatú olasz étteremben. Este hajózás Punta Sabbioniba, majd autóbusszal visszautazás a szálláshelyre a késő esti órákban.



3. nap:

A kora reggeli órákban elutazás Padovaba, Szent Antal városába. Gyalogos városnézés során megtekintjük a szoborparkot, amelyet egy csatorna hidakkal, továbbá híres padovai személyiségek szobrai díszítenek, majd ellátogatunk a Bazilikához. Kora délután hazaindulás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.





Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- buszjegy,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak