Olaszország, Certaldo: Caselsa, 2 fős apartman

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 164887
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Olaszország
Város: Certaldo

Szállás / program részletes leírása



Elhelyzkedés: Tipikus toszkán villa, a falusi turizmus egyik kedvelt és igen színvonalas formája Toszkána szívében.

Jellemzői: apartman

Szolgáltatások: Barbecue, Hajszárító, Hűtő, Internet, Kávégép, Közös kert, Medence, Mikrohullámú sütő, Mosogatógép, Napozóterasz, Parkoló, Széf, TV, WiFi

TÉRKÉP:

Tengertől való távolság:: Marina di Cecina 80km. (strandszerviz a helyszínen fizetendő)

Elhelyezkedés:: a dombon álló épület eredetileg azutolsó ház volt a környéken. Certaldótól északraegynagy farm, mely csak egy toronyból állt és innen kémlelték a közeledő idegeneket. Számos bővítés és átalakítás után nyerte el mai formáját. Csodás kilátás nyílik San Gimignano tornyaira és Certaldo Alta középkori falura. Elhagyva a főútat, a ciprus fákkal szegélyezett úton haladva, szőlő ültetvényekkel, olajfaligetek, búzamezők és erdők között haladva érünk el Caselsa-hoz. Az egyedülállóan világhírű San Gimignano gyönyörű tornyai állnak mögöttünk és az egyik oldalon a középkori falu Certaldo Alta, mely Boccaccio szülővárosaként és a kerámiáiról is méltán híres. Caselsa neve onnan származik, hogy az Elsa folyó átfolyik a völgyben. Az évek során az épületet többször bővítették, míg végül 1992-ben az egész épületet teljesen felújították és 7 apartmana osztottták, melyek mindegyike felszerelt minden modern kényelmi eszközzel (sat.TV, WiFi) és egy úszómedence (6x12m), barbecue. Minden apartman rendelkezik saját kerttel, felszerelt asztallal és székekkel. Kevesebb, mint egy óra vonattal vagy autóval a főbb történelmi város: San Gimignano csak 13km, Siena 55km, Firenze 50km, Pisa 75km.

Szolgáltatások:: medence, barbecue, kerti bútorok

Apartmanok:: mikrohullámú sütő, mosogatógép, sat.TV, széf, WiFi, kenyérpirító, kávéfőző, mixer, vízforraló, hősugárzó, hajszárító. Légkondicionáló csak a Lauretta és a Panfilo apartmanokban!

ARCO 4 fős:: 76 m2, földszinti apartman, nappali konyhasarokkal, 2 kétágyas hálószoba, az egyik saját fürdőszobával, fürdőszoba zuhanyzóval. (lekérésre) BOCCACCIO 4 fős: 70 m2, háromszintes apartman, a földszinten nappali konyhasarokkal, az első emeleten: kétágyas hálószoba, fürdőszoba zuhanyzóval, a második emeleten: kétágyas hálószoba, fürdőszoba zuhanyzóval. DECAMERONE 4 fős: 102 m2, emeleti apartman külső lépcsővel, loggiával, nagy nappali konyhasarokkal, két kétágyas hálószoba, 2 fürdőszoba zuhanyzóval. LAURETTA 4+2 fős: 140 m2, földszinti apartman, nagy nappali kandallóval, dívánnyal, konyha, 3x2 ágyas hálószoba, 3x saját fürdőszoba zuhanyzóval.LÉGKONDICIONÁLT. PANFILO 4+2 fős: 78 m2, önálló, két szintes kisház, kültéri bútorozott résszel. Földszinten: nappali, konyha, kétágyas hálószoba, fürdőszoba zuhanyzóval, a félemeleten a nappali, melyet egy falépcsőn lehet megközelíteni + 1x2 ágyas hálószoba saját fürdőszobával. Emeleten: kétágyas hálószoba, fürdőszoba zuhanyzóval belső lépcsővel. LÉGKONDICIONÁLT.

Ellátás:: önellátás



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- 2-4 fős apartmanok, önellátással, medence használat (05.05-09.29.), ágyneműhuzat/törülköző, elektromosáram/víz használat, rácsoságy (előzetes lekérésre).

Külön fizetendő:
- Helyszínen fizetendő költségek: Kaució: 150EUR/apartman, Fűtés: 4 EUR/m3, Végtakarítás: 60 EUR (Calandrino, Lauretta), 80 EUR (Filostrato, Boccaccio, Arco, Panfilo, Decamerone), törülköző a medencénél 5 EUR/fő, Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő! Pontos árlistát keresse a Hasznos Infok alatt.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak