Kiruccanás az olasz Adriára 5 nap/3 éj

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 211930
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Olaszország
Város: Cattolica

Szállás / program részletes leírása



Rövid ismertető
Emilia Romagna
Ha nincs ideje egyhetes nyaralásra, de vágyik a tenger partjára, akkor ezt a programunkat Önnek találtuk ki! Ruccanjon ki velünk Olaszországba: nyárelő és nyárutó az Adriai-tenger partján. A jó idő szinte garantált, programjaink változatos szórakozást ígérnek, miközben lehetősége lesz a strandon pihenni és kikapcsolódni a hétköznapok szürkeségéből!




Utazás
légkondicionált autóbusszal




Szállás

Hotel International*** - Cattolica
A családi vezetés alatt álló, felújított, színvonalas szálloda a homokos strandtól kb. 100 méterre, a város központja kb. 15 perces sétára található.
Szobák: modern berendezésű 2 ágyas, zuhanyzós szobák, a fürdőszobában hajszárítóval, térítés ellenében légkondicionálás, telefon, széf, balkon, ingyenes Wi-Fi elérés a szobákban. Minibár térítés ellenében kérhető.
Szolgáltatások: lift, pihenőterasz, étterem, két bár, mely a nap 24 órájában nyitva tart, terasz, ingyenes internet pont, gyermek játszósarok.
További információk, képek:ITT!
Videó a szálláshelyről: ITT!



Ellátás (krt)
kontinentális reggeli, felár ellenében büfévacsora.




Fel- és leszállási lehetőség


Ingyenes:
Budapest (Blaha Lujza tér és BAH csomópont),Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa




Időpontok

5 nap/ 3 éjszaka(éjszakai odautazás, nappali hazautazás)
2019. 06.06-06.10. (csütörtök-hétfő)- ÜNNEPI HÉTVÉGE
2019. 09.11-09.15. (szerda-vasárnap)

Hasonló programunk 8 nap/ 6 éjszakás turnusokban:
Tengerparti nyaralás Riminiben, Velencével tarkítva




Program


Kedvcsináló videók:

Mondaino sajtkészítés a föld alatt: ITT!
San Marino szépségei: ITT!


1. nap: Budapest-Cattolica

Elutazás Budapestről az esti órákban. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül rövid pihenőkkel. Éjszaka az autóbuszon.

2. nap: Cattolica-Gradara
A délelőtti érkezéskor ellátogatunk Rimini-be, Fellini városába, mely nem csak kedvelt üdülőhely, de olyan nevezetességek is találhatóak ott, mint a 2000 éves Tiberius-híd, vagy a színes halászházakkal tarkított Borgo San Guliano negyed. Rövid frissítő, festői programot ajánlunkGradarafestői várába, ahola hegy tetejéről gyönyörködünk a kéklő tenger és a csodás partszakasz látványában, az elragadó panorámában.A városnézés után elfoglaljuk szállásunkat Cattolica-ban, majd tengerparti hangulatos séta, szabadidő.Vacsora után üdvözlő italra invitáljuk Önöket, megkoronázva olaszországi tartózkodásuk első napját.

3. nap: San Marino- Mondaino sajt,-és borkóstoló- Montegridolfo olivakóstoló
Reggeli után egész napos strandolás, vagy félnapos fakultatív kirándulás. A programot Európa egyik leghíresebb miniállamában,San Marino-ban kezdjük, ahol a fő látnivalók (Monte Titano hegyre épített erődítmények, Kormányzósági palota, San Marino Bazilika, Fő tér, Szent Ferenc templom) megtekintése után természetesen jut szabadidő a vásárlásra is.Mondaino-ba utazunk tovább, rövid sétát teszünk a varázslatos, középkori városkában:a Vár, a Harangtorony és a város elegáns főterének meglátogatása után betérünk egy hangulatos, egyedülálló sajtüzembe, ahol kóstolót kaphatnak a helyi ízletes sajtokból, helyi termékekből és lehetőség lesz vásárolni is a különleges eljárással készülő, a föld alatt érlelt Formaggio di Fossa különlegességből. A sajtkóstoló alatt megízlelünk párat a helyi borokból is. Tovább utazunkMontegridolfokedves kis várfalujába, mely a középkorból itt maradt kastélyán kívül az olíva olaj gyártó üzeméről is híres, ahol kóstolóval egybekötve bepillantást nyerhetünk az olaj készítésébe és annak történetébe.A nap hátralevő részét már pihenéssel, strandolással, napozással tölthetjük.(Ár: 35 EUR/fő ajándék sajt, sonka, oliva-és borkóstolóval).

4. nap: Urbino-Loreto
Ma eldönthetik, hogy Cattolica-ban tölti a napot strandolással, vagy velünk tartanak egy tartalmas félnapos fakultatív programra, ami alatt felejthetetlen középkori városokba látogatunk el. Első állomásunkUrbino elbűvölően szép, hegyek közt fekvő, hamisítatlan városa lesz: a hangulatos kanyargós, kis utcácskák látványából kiemelkedik a Dózse Palota hatalmas reneszánsz épülete, valamint az Urbino legmagasabb pontján épült Albornoz erőd, ahonnan pazar kilátás nyílik a városra, és az azt körülölelő dombokra. Továbbutazunk Loreto-ba, Olaszország egyik leghíresebb zarándokhelyére. A város pompás látnivalója a monumentális Bazilika, melyotthont ad egy fantasztikus múzeumnak is, ahol egyházi kincsek, és festményekből álló gyűjtemény is található.Visszatérés Cattolica-ba a délutáni órákban. (Ár: 35 EUR/fő)

5. nap: Cattolica-Trojane- Budapest
Reggeli után hazaindulás.Folyamatos utazás Szlovénián keresztül, útközben rövid pihenőkkel.Útközben azonban még megállót teszünk Trojane-ban és megkóstoljuk a híres szlovén pékség különlegességeit, a hatalmas szalagos fánkot és krémest. A pékség csodálatos alpesi környezetben található, így lehetőség lesz fotószünetet is tartani. Érkezés Budapestre az esti órákban.




Fantasztikus akció





Felárak és belépők


Fakultatív programok (min.létszám: 25 fő):
- San Marino- Mondaino, Montegridolfo városnézés: 35 EUR/fő (ajándék bor, sajt, sonka -és olivakóstolóval)
- Urbino-Loreto: 35 EUR/fő

Belépők ára összesen kb: 25 EUR/fő

San Marino/ Tornyok: kb. 4,50 EUR/fő
San Marino/ Bazilika: ingyenes
San Leo/ Museo della Fortezza: kb. 7 EUR/fő
San Leo/ Dóm: ingyenes
Urbino/ Dózse Palota: kb. 8 EUR/fő
Gradara kastély/: kb. 6 EUR/fő

Cattolica strandszervíz: 2 nyugágy és 1 napernyő: kb. 15-20 EUR/nap

Üdülőhelyi díj:4,5 EUR/fő/tartózkodás (helyszínen fizetendő)




Minimum létszám
35 fő.




Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- autobuszjegy,
- szállás,
- félpanzió.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- belépőjegyek,
- idegenforgalmi adók.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak