Rimini -Tengerparti nyaralás Velencével tarkítva 8 nap/6 éj

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 237306
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Olaszország
Város: Rimini

Szállás / program részletes leírása



Rövid ismertető
Emilia Romagna
Nem csak egy mindennapi tengerparti nyaralásra invitáljuk Önöket az Oscar-díjas filmrendező, Federico Fellini szülővárosába, hanem egy igazán sokszínű programot kínálunk mindazoknak, akik velünk tartanak. Igyekszünk bemutatni a tartomány rejtett kincseit, valamint Itália legfontosabb látnivalóinak egy részét, hajóra is szállunk és megismerkedünk egy-két valóban ínycsiklandozó olasz finomsággal is.




Utazás
légkondicionált autóbusszal




Szállás


Hotel Adriamare*** - Rimini Rivazzura
Videó a szálláshelyről: ITT!
A kellemes, családi vezetés alatt álló szálloda atengerparttól kb.100 m-re található. A környéken üzletek, éttermek, kávézők, boltok várják a nyaralókat.

Szobák:2-3-4 ágyas felújított, zuhanyzós,balkonnal vagy francia erkéllyel, TV. A kétágyas szobák dupla ágyasak, a háromágyas szobákban dupla ágy és egy egyszemélyes ágy, a 4 ágyas szobákban egy dupla ágy és egy emeletes ágy található. A szobák légkondicionálóval feszereltek, felár ellenében kérhető. Fürdőszoba zuhanykabinnal.
Minihűtő bérelhető - korlátozott számban (felár ellenében).

Szolgálatatások: AJÁNDÉK szolgáltatás csomaga félpanzió mellé: ingyenes széf a recepción és WI-Fiaszobákban. A szállodában étterem, bár, terasz és lift található. Az étterem ajánl gluten-free és vegetarianus étkezési lehetőséget is, előre foglaláskor jelezve. A strandszervízt, nyugágyakat és napernyőt kedvezményes áron biztosítjuk.
Rimini történelmi óvárosa helyi autóbusz közlekedéssel könnyen megközelíthető.




Ellátás (krt)
büfé jellegű kontinentális reggeli (egyénre megszabott mennyiségben): sonka, sajt, pékáru, édes sütemények,üditő, meleg italok- kávé, tea.
Felár ellenében félpanzió:3 fogásos vacsora: előétel - felszolgált főétel, desszert - gyümölcs vagy sütemény, büfé jelleggel salátabár. A vacsorához felszolgált víz tartozik, melyet az ár tartalmaz.
A szálláshely kizárólag félpanzióval foglalható!




Fel- és leszállási lehetőség


Ingyenes:
Budapest (Blaha Lujza tér és BAH csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

További vidéki felszállási lehetőségek felár ellenében minden időpontban:

Miskolc, Gyöngyös, Eger, Debrecen, Nyíregyháza: 12 900,-Ft/fő oda-vissza




Időpontok


7 nap/ 6 éj: oda-vissza nappali utazással

07.01-07.07.(szerda-kedd)Rózsaszín éjszaka fesztivállal Riminiben
07.07-07.13.
(kedd-hétfő)

8 nap/6 éj:oda éjszakai utazással, nappali hazautazással
07.12-07.19
.
(vasárnap-vasárnap)
07.18-07.25. (szombat-szombat) BETELT!
07.24-07.31. (péntek-péntek)

07.30-08.06.
(csütörtök-csütörtök)




Program

Kedvcsináló videók:
Mondaino-sajtkészítés a föld alatt: ITT!
San Marino szépségei: ITT!


KIEMELT AJÁNLAT: 07.01-07. Rózsaszín éjszakák fesztivállal!Nem hiába nevezik a nyár szilveszterének.
Minden és mindenki rózsaszínbe öltözik: az éttermek, szállodák, tengerpartok, az utcák, az emberek. Nekünk sem hiányozhat egy rózsaszín darab a nyaralós ruhatárunkból! Ezen az éjszakán az egész Romagna és Marche tartományokhoz tartozó partszakasz alkonyattól hajnalig ezt a színt ölti magára. A rózsaszín a Riviéra összes fő jellemzőjét szimbolizálja: szíves vendéglátás, udvariasság, kedvesség. Mindenhol találkozhatunk vidám, táncoló emberekkel, szórakoztató műsorokkal és mindenki részesévé válika nyár eljövetelét és a dolce vita-t köszöntő ünneplésnek.Koncerteket rendeznek az utcán a legnagyobb olasz sztárokkal, az elmúlt években többek között fellépett Marco Mengoni, Antonello Venditti, Mario Biondi és Giorgia is.
Éjfélkor a tengerpart rózsaszín tűzijátékoktól fényes.
Páratlan szórakozást ígér, semmiképp ne hagyja ki!


1. nap: Budapest - Rimini
Elutazás Budapestről az esti órákban. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül rövid pihenőkkel, éjszaka az autóbuszon. (a 7 napos programnál nappali utazással, a 3. naptól megegyező programmal).

2. nap: Rimini városnézés - Szabadprogram, strandolás
Érkezés Riminibe a reggeli órákban, rövid városnézés a római, és középkorióvárosban, megnézzük a főbb látnivalókat, mint a majdnem 2000 éves Tiberius híd, a Diadalív, és a Piazza Cavour. Barangolunk az ódon utcácskákon,majd érkezés szálláshelyünkre.A nap további részét a tengerparton tölthetjük pihenéssel, napozással és strandolással.

3. nap:San Marino - San Leo
Egész napos strandolás Riminiben, vagy félnapos fakultatív kirándulás San Marino- San Leo hegyre épült középkori meseszép városaiban. (Ár: 40 EUR/fő). A programot Európa egyik híres miniállamában,San Marino-ban kezdjük, ahol a fő látnivalók (Monte Titano hegyre épített erődítmények, Kormányzósági palota, San Marino Bazilika, Fő tér, Szent Ferenc templom) megtekintése után természetesen jut szabadidő a vásárlásra is. Kirándulásunkat a meredek sziklafal peremére épített, csendes, középkori hangulatúSan Leo-ban zárjuk, ahol megnézzük a Katedrálist, a Dómot és a Belvedere fantasztikus panorámáját. A visszaérkezés után a napot Riminiben pihenéssel és strandolással tölthetik.

4. nap: Velence a lagúnák városa
Pihenés, strandolás vagy egész napos fakultatív kirándulási lehetőség: Velence kirándulás hajóval a bájos Chioggia-ból. (Ár hajójeggyel:45+25 EUR/fő). Velencébe érkezve séta a romantikus, lenyűgöző, egyedülálló városban, ismerkedés a nevezetességekkel, majd szabadidő, hogy kedvükre, egyénileg is bebarangolhassák a lagúnák városát. Visszaérkezés Riminibe a késő esti órákban.

5. nap: Urbino - Montegridolfo - Mondainosajt,-olíva és borkóstolóval
Strandolás, pihenés a tengerparton, vagy eljöhetnek velünk talán az egyik legkülönlegesebb, félnapos fakultatív programunkra, mely egy izgalmas, történelmi emlékekkel tarkított gasztronómiai túra (Ár: 35 EUR/fő).Első állomásunkUrbinoelbűvölően szép, hegyek közt fekvő, hamisítatlan középkori városa lesz: a hangulatos, kanyargós, kis utcácskák látványából kiemelkedik a Dózse Palota hatalmas reneszánsz épülete, valamint az Urbino legmagasabb pontján épült Albornoz erőd, ahonnan pazar kilátás nyílik a városra, és az azt körülölelő dombokra. Tovább utazunk Montegridolfokedves kis várfalujába, mely a középkorból itt maradt kastélyán kívül a selymes, ízletes olíva olajáról is híres. Itt a helyi finomságok bőséges kóstolója közben bepillantást nyerünk az olajkészítés rejtelmeibe. Következő célpontunk Mondaino, ahol visszatérünk a múltba, és "középkori ruhás kísérettel" rövid sétát teszünk az ódon kisvárosban. A Vár, a Harangtorony és pompás 18.századi főterének meglátogatása után betérünk egy hangulatos, egyedülálló ősi sajtkészítő pincébe. Ízlelgethetjük a helyi sajtokat, a zamatos gyümölcsborokat és lehetőség lesz vásárolni is a különleges eljárással, a föld alatt érlelt sajtkülönlegességből. A hűs pincében a sajtok mellett a finom helyi borok is emelik a mai nap fényét. Délután szabadidő, vagy strandolás Riminiben.

6. nap: Bologna - Dozza
Strandolás a tengerparton, vagy fakultatív kirándulási lehetőség.
Délelőtt megismerkedünk az árkádok és paloták városával,Bologna-val.Megcsodáljuk a Podesta Palotát, a Piazza Maggiore-t, a világ egyik legnagyobb templomát, a San Petronio Bazilikát az épület fényjáték-titkaival, a régi egyetem épületét az Archiginnasio-t, és a város közepén álló két középkori ferde tornyot, az Asinelli és Garisenda tornyokat. (35 EUR/fő).Idő függvényében vásárlási lehetőség, majd utunkDozza-ba, a parányi középkori városba vezet, mely mint időtlen ecsetvonás őrzi az ezeréves múltat. Különleges hatását neves olasz és külföldi festők falfestményei fokozzák a Sforza kastély ölelésében. Macskaköves utcáin sétálva átitat minket ez a hangulat, mely egyedülálló élményt már csak egy pohár zamatos nedű tudja megkoronázni.

7. nap: Gradara vára - Delfinshow és szórakoztatópark
Reggeli után szabadidő, strandolás, pihenés a tengerparton, vagy fakultatív kirándulás (Ár: 15 EUR/fő + belépőjegy). A mai napon ötvözzük a kulturális látnivalókat a szórakoztató kikapcsolódással. Riccione Oltremare szórakoztató parkjába utazunk, ahol Delfin show kápráztat el minket, felhőtlen szórakozást ígérve. A lenyűgöző park egyéb fantasztikus programlehetőségeket is biztosít, mint például papagáj show, interaktív bemutatók és játékok, mely felnőtteknek és gyermekeknek is felejthetetlen emlékeket nyújt. A szomszédban található színvonalas Aquafan - vízi vidámpark csúszdákkal várja a vendégeket, így mindenki kedvére válogathat, melyik helyen, és mivel tölti el az idejét. Visszatérünk szálláshelyünkre. Búcsúest-programként ajánljuk: Kirándulás Gradara középkori várához, mely egy tenger fölé magasodó dombon áll, elragadó esti panorámát nyújtva a környező partvidékre. (Ár: 10 EUR/fő)

8. nap: Rimini - Budapest
Reggeli után búcsút veszünk a tengerparttól és hazaindulunk Szlovénián keresztül, rövid pihenőkkel Budapestre. Érkezés a késő esti órákban.

7 nap/6 éjszakás program (oda-vissza nappali utazás)
1. nap: Kora reggeli indulás, érkezés Riminibe az esti órákban.
2. nap: San Marino-San Leo
3. naptól a program megegyezik a 8 napos úttal

Ha további érdekességekre kíváncsiak, akkor két egyéni program közül választhatnak:Riccionéban, az Oltremare szórakoztató parkban található állatkert IMAX-mozival, érdekes, interaktív természettudományos kiállításokkal várja a vendégeket, mely felnőtteknek és gyermekeknek is felejthetetlen emlékeket nyújt. Másik lehetőségként az Oltremare mellett, a számos csúszdával működő Aquafan vízi vidámparkot látogathatják meg.




Fantasztikus akció

Kiránduláscsomag: 135 EUR/fő/5 program helyett, 125 Eur/fő
(San Marino - San Leo, Bologna - Dozza, Urbino - Montegridolfo - Mondaino, Delfin Show/Oltremare Park, Gradara)




Felárak és belépők

Üdülőhelyi díj: 15 EUR/fő

Választható (helyszínen fizetendő igény esetén):
- légkondícionálás 3 EUR/szoba/éj
- bérelhető minihűtő ( limitált mennyiség) kb. 5 EUR/fő
- kedvezményes 2 nyugágy és 1 napernyő 11 EUR/nap

Fakultatív programok: (min. 25 fő)
Rimini városnézés (8 napos programnál): az árban
San Marino - San Leo: 40 EUR/fő
Velence hajójeggyel: 45 EUR + 25 EUR/fő
Urbino-Montegridolfo-Mondaino: 35 EUR/fő
Bologna, Dozza: 35 EUR/fő
Delfinarium: 15 EUR/fő + belépőjegy
Kirándulás Gradara vára: 10 EUR/fő

Belépők ára összesen: kb. 46 EUR/fő
Gradara/kastélybelépő: kb. 8,00 EUR/fő
San Marino/Tornyok: kb. 4,50 EUR/fő

San Marino/Bazilika: ingyenes
San Leo/Dóm: ingyenes
Urbino/Dózse palota: kb. 7,00 EUR/fő
Bologna/Dóm kb. 7,00 EUR/fő
Dozza Sforza kastély: kb. 5,00 EUR/fő
Velence - igény szerint:
Velence/Dózse palota: kb. 25,00 EUR/fő/Velence/
Campanile harangtorony: kb. 8,00 EUR/fő
Velence/Szt. Márk bazilika múzeum: kb. 5,00 EUR/fő
Velence/Pala d` Oro: kb. 2,00 EUR/fő


- Delfinárium vagy OLTREMARE: felnőtt kb. 27 EUR/fő,gyermek 100-140 cm magasság között: 21 EUR/fő, 100 cm-ig: ingyenes
- Aquafan kb. 27 EUR/fő felnőtt,
- Aquafan + Oltremare kombinált belépőjegy: kb. 40 EUR/fő

Rimini strandszerviz: kb. 16-20 EUR/helyett11 EUR/2 nyugágy és 1 napernyő/nap




Minimum létszám
35 fő.




Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- autobuszjegy,
- szállás,
- reggeli.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- belépőjegyek,
- idegenforgalmi adók.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 601 utazás 347 630 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak